Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

GarantovanyNajem.cz na celý rok za cenu dvou dlužných nájmů!

Téměř 80 % majitelů nemovitostí se setká s opožděním platby nájemného a až 20 % pronajímatelů nedostane na účet nájemné i za několik měsíců za rok. Přitom již za cenu dvou nezaplacených nájmů mohou pronajímatelé po celý rok v klidu usínat s vědomím, že nájemné na jejich účet každý měsíc dorazí na 100 % a včas.

 

„Prostředník se mi nevyplatí.“ Opravdu?

To je první, co každého napadne. To zvládnu sám. Proč bych dával komukoliv část svého příjmu z pronájmu za to, že udělá moji práci? Podnájemníka vyberu a problémy s ním pořeším. A když odejde, najdu jiného. A v těchto větách je právě zakopaný pudl.

Když všechno neklape jako na drátkách

Zkušení již vědí, že s pronajímáním nemovitostí je spojena řada rizik. Chcete najít slušného podnájemníka a místo toho se musíte vypořádat s neplatiči. Nebo si začnou podnájemníci podávat dveře a vzniká vám neobsazenost (rovná se prodleva v příjmech). Nebo, nedej Bože, zjistíte, že je váš byt vybydlený. Což znamená neočekávanou díru v rozpočtu v řádu až několik desítek tisíc korun.

A tím výčet rizik dlouhodobého pronajímání zdaleka nekončí. Chce to kvalitní nájemní smlouvu a ne nějaký stažený soubor z internetu. Jde o smluvní vztah a možná veškerý váš majetek. A co není psáno, zkrátka není dáno. Klidně si stáhněte tu naši, je prověřená léty praxe. A také ji neustále na základě odžitých zkušeností upravujeme, abychom majitele bytu (i sebe) co nejlépe chránili.

Sedli jsme si a spočítali, že ročně ušetříme majitelům až 80 hodin času ročně. Tolik času průměrně sami strávíme péčí o cizí nemovitost. Od přípravy inzerce až po řešení požadavků podnájemníků. Měsíčně jich přijmeme a vyřešíme víc než 300. Od řešení technických závad po dotazy na vyúčtování po přepisy energií. Mrkněte na naši kalkulačku a zkuste do hodin strávených pronájmem vaší nemovitosti započítat hodnotu vašeho času.

Abychom nezapomněli, pak tu máme správné určení ceny nájemného (abyste se neošidili, nebo naopak si sami nezpůsobili neobsazenost), pořádný protokol o předání bytu, pravidelné kontroly bytu a další must-have dlouhodobého pronájmu.

Počítejte s námi

Pro jednoduchost počítejme s tržním měsíčním nájmem 20 000 Kč. Za tuto částku jste schopni byt pronajmout. Po odečtení všech nákladů spojených s pronájem dostanete tzv. reálný nájem. Tedy váš čistý zisk z pronájmu. Při započítání nákladů na inzerci, úklid a výmalbu při výměně nájemníka, pojištění, právních služeb, ale také rizik neobsazení či neplatičů, se dostaneme na cca 75 % z celkové tržby – 15 000 Kč za měsíc.

Pokud se o váš byt bude starat GarantovanyNajem.cz, budete mít na účtě každý měsíc 80 % tržního nájmu. To znamená 16 000 Kč. Bez obav, zda nájemné opravdu dorazí, zda se nájemníci k bytu chovají slušně a v jakém stavu jej jednou dostanete zpět. Protože zbavit majitele nemovitostí starostí s pronájmem prostřednictvím garance pravidelného příjmu, výběru slušných podnájemníků a péče o vaši nemovitost, je účel naší služby.

Mrkněte na příklady výpočtu tržního, reálného a garantovaného nájmu na bytech, které spravujeme v Praze, Brně a Ostravě. Nebo vyzkoušejte naši kalkulačku s podrobnými vysvětlivkami všech proměnných výpočtu a rizik, na které můžete narazit.

Stačí 2 nezaplacené nájmy

A jsme u těch nezplacených nájmů. Ať už bude důvodem neplatič, nebosazenost bytu díky špatnému odhadu ceny nebo problémová výměna nájemníků, přicházíte zkrátka o zisk. Za dva nájmy po dvaceti tisících měsíčně to dělá 40 000 Kč za rok. Přidejte k tomu jednu výmalbu celého bytu a máte GarantovanyNajem.cz. To znamená nájemné každý měsíc na účtě a navíc ročně ušetříte až 80 hodin času, protože veškerou péči o byt a podnájemníky řešíme za vás. Na kolik si vlastně ceníte vašeho času:)?

Držíme vám palce

Upřímně obdivujeme všechny majitele, kteří se do pronájmu pouštějí na vlastní pěst a přejeme jim, ať při nich štěstěna stojí co nejdéle. Protože pokud od pronájmu očekáváte bezstarostný a pravidelný příjem s určitým ročním výnosem, štěstí budete potřebovat. To dobře víme, protože se k dnešnímu dni staráme o více než 660 bytů.

Pokud se přece jen chcete zbavit starostí s pronájem, tak si nejprve cenu služby GarantovanyNajem.cz spočítejte. Uvidíte, že za cenu 2 nezaplacených nájmů za rok získáte pravidelný příjem z pronájmu, každý měsíc a včas. A o podnájemnících neuslyšíte, jak je rok dlouhý. Navíc váš byt budeme pravidelně kontrolovat a udržovat jej v kondici. No a jakmile si vše nastudujete a promyslíte, smlouvu s vámi podepíšeme klidně i za 45 minut.

Máte dotazy? Napište nám, rádi vám na ně odpovíme..

Mohlo by vás také zajímat

Kdo jsou zakladatelé služby GarantovanyNajem.cz a jaké jsou jejich životní hodnoty.

Nejčastější otázky k naší nájemní smlouvě

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz