Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Jak probíhá prohlídka vaší nemovitosti: osobně či on-line

Svět se díky koronaviru změnil a my s ním. Během jednoho březnového týdne jsme se dokázali přizpůsobit situaci, abychom mohli i nadále nabízet majitelům nemovitostí službu GarantovanyNajem.cz. Chcete nám ukázat váš byt? Nyní si můžete vybrat, zda nám byt představíte osobně či virtuálně na dálku.

 

Kontaktovat nás můžete prostřednictvím formuláře na našem webu nebo rovnou zavolejte na číslo 724 432 145. Dle umístění vaší nemovitosti vám bude přiřazen zkušený specialista, který vám sdělí všechny potřebné informace.

Virtuální prohlídka v reálném čase

Ať už s ohledem na současnou situaci, či z jakéhokoliv jiného důvodu, preferujete virtuální prohlídku, můžeme se na ní bez obtíží domluvit. S naším specialistou  si nejprve domluvíte termín prohlídky a aplikaci, přes kterou chcete prohlídku realizovat. Prohlídku zvládnete úplně sami s mobilním telefonem, notebookem nebo tabletem s kamerou. Během virtuální prohlídky nám vaši nemovitost představíte, provedete nás jednotlivými místnostmi, podíváme se společně na vybavení bytu, proberete, v jakém je nemovitost stavu.

Současná doba nabízí řadu platforem, které můžeme k video-prohlídce využít. Může se jednat například o Skype, FB Messenger, Google Hangouts či jiné varianty. Vše záleží na domluvě mezi vámi a naším specialistou.

Během hovoru se současně dozvíte vše potřebné o podmínkách spolupráce, službách, které zajišťujeme a výhodách, které vám služba GarantovanyNajem.cz přináší. Návrh kalkulace, potřebnou dokumentaci či další doplňující informace vám následně zašleme e-mailem.

Osobní prohlídka

V případě, že preferujete osobní kontakt a chcete nám svůj byt či dům ukázat naživo, rádi za vámi přijedeme. Prohlídka následně probíhá stejným způsobem jako v případě virtuální varianty. Tedy, projdeme společně celou nemovitost, podíváme se na její vybavení, zhodnotíme její stav a zodpovíme všechny dotazy, které by vás v souvislosti se službou GarantovanyNajem.cz mohly zajímat.

Současně si vyslechneme vaše představy o podmínkách pronájmu. Třeba na jak dlouho se chcete zbavit starostí s pronájmem. Jaké preferujete nájemníky, či jaké máte komentáře k naší společné nájemní smlouvě.

V případě, že si plácneme, tak od chvíle podpisu smlouvy přebíráme kompletní starost o vaši nemovitost. A vám každý měsíc na účet dorazí nájem v dohodnuté výši.

Službu GarantovanyNajem.cz můžete využívat po dobu 2 až 10 let, přičemž po uplynutí 10 let je možné tuto spolupráci prodloužit. Navíc se zavazujeme, že vám nemovitost vrátíme v podobě, ve kterém jsme ji převzali, takže vám nehrozí žádné riziko. Nemovitost pravidelně kontrolujeme a udržujeme v kondici, takže neztrácí na hodnotě.

Pokud tedy aktuálně sháníte nájemníky případně tuto možnost zvažujete do budoucna, nebo chcete získat více informací o službě GarantovanyNajem.cz, neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi zodpovíme vaše dotazy.

Kontaktujte nás

Sdílejte:

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Nechte nám na sebe kontakt

Ozveme se vám do 1 pracovního dne.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz