Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Jak probíhá pronájem bytu na dálku: informace pro majitele

Současná situace omezila volný pohyb osob i jejich setkávání. To ovšem neznamená, že by lidé nepotřebovali pronajmout svou nemovitost. Pokud i vy vlastníte nemovitost a hledáte podnájemníky, ozvěte se nám.

Připravili jsme možnosti, jak můžete svůj byt či dům vložit do služeb Garantovaného nájmu z pohodlí vašeho domova. Stačí nás kontaktovat a zodpovědný obchodník vám již představí jednotlivé varianty. Mezi nimi je například možnost virtuální prohlídky.

Virtuální prohlídka v reálném čase

Po domluvě s obchodníkem si stanovíte termín virtuální prohlídky, během které jej provedete svou nemovitostí. Máte tak možnost ji představit, ukázat jednotlivé místnosti a jejich vybavení, nastínit, v jakém je byt stavu apod. K realizaci prohlídky vám stačí pouze mobilní telefon či notebook (počítač) s kamerou.

Využíváme různorodé platformy, takže video-prohlídky mohou probíhat například přes Skype, FB Messenger, Google Hangouts a dalších. Vše záleží na domluvě mezi vámi  a obchodníkem Garantovaného nájmu.

Současně vám během tohoto hovoru rádi sdělíme více o podmínkách spolupráce, službách, které zajišťujeme. Kalkulaci a veškeré informace vám poté zašleme na e-mail.

Osobní prohlídka

Pokud vás služba GarantovanyNajem.cz zaujme a rádi byste nám svěřili svou nemovitost, mohou nastat 2 scénáře.

V případě, že na pronájem svého bytu či domu nespěcháte a spíše vás zajímají možnosti spolupráce, můžeme vyřízení potřebné dokumentace a předání nemovitosti řešit až za několik týdnů či měsíců. Současně vám můžeme nabídnout smlouvu o smlouvě budoucí, takže s našimi službami můžete počítat i v budoucnu. Uzavření této smlouvy probíhá on-line formou a vy ji můžete opět uzavřít z bezpečí svého domova.

Potřebujete-li pronájem řešit okamžitě, i na tuto alternativu jsme připraveni, a  domluvíme si s vámi osobní setkání ve vaší nemovitosti. Stále však myslíme na vaše zdraví. Po celou dobu dodržujeme všechna bezpečnostní a zdravotní nařízení, abychom vás nevystavili žádnému riziku.

Sháníte nájemníky nebo chcete získat víc informací o službě Garantovaný nájem? Jsme tu pro vás. Neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Rádi zodpovíme vaše dotazy.

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz