Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Jak to začalo: příběh služby GarantovanyNajem.cz

Službu GarantovanyNajem.cz jsme spolu s Viktorem Mejzlíkem založili v roce 2014. Naší vizí bylo vytvořit produkt, který z našich zákazníků sejme nálož starostí s pronájmem a umožní jim žít šťastný život dle vlastních přání. Měli jsme za sebou již pár let společného podnikání v realitách v naší firmě Vitom Group a dávalo nám smysl nabídnout klientům něco navíc.

 

První Garantovaný nájem v ČR

Hlavním impulsem změny byla touha dlouhodobě dělat byznys, který má smysl a někomu pomáhá. Rychlý realitní byznys, ve kterém končí vztah s klientem momentem prodeje nemovitosti, nás přestal naplňovat.

A právě v tomto momentu nás oslovil pan Jaslovský s první poptávkou po dlouhodobém pronájmu 24 bytů v jeho domě v Brně. Tak jsme začali tvořit princip služby dlouhodobého pronájmu, jako první v České republice.
Postupně – a mockrát jsme šlápli vedle – jsme vytvořili standardy služby GarantovanyNajem.cz tak, aby co nejvíce chránily majitele nemovitostí. S každým novým podnájemníkem jsme neustále sbírali nové zkušenosti a službu neustále zdokonalovali. A to děláme dodnes.

Lidé jsou klíč

Život je změna a my se pořád učíme. Jak lépe ochránit majetek našich klientů. Jak řešit problémy a všechny nestandardní situace podnájemníků co nejrychleji. Jak rozvíjet systémy, které ke správě tak velkého počtu bytů potřebujeme. Jak motivovat a vzdělávat sebe i lidi, které vedeme, protože osobní i pracovní spokojenost všech lidí z firmy, jsou klíčem každého byznysu.
Ceníme si naší svobody a následujeme filozofii vlastního financování. Za zády nám nestojí žádní investoři, a tak neutrácíme více, než vyděláme. Máme zdravou ekonomiku, která zaručí, že i ve špatných dobách může služba GarantovanyNajem.cz dále fungovat. Současně je náš růst pozvolný, díky čemuž se můžeme věnovat růstu firmy a zároveň hlídat a rozvíjet kvalitu našeho produktu.

 

Chcete o nás vědět víc? Napište nám. Těšíme se na vaše dotazy.

 

Viktor Mejzlík
viktor@garantovanynajem.cz

Tomáš Suchomel
tomas@garantovanynajem.cz

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz