Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Napsali o nás: Z nebytových prostor vytvořili manažerský byt

Stali jste se vlastníkem nemovitosti a rádi byste naplno využili její možnosti? Představte si, že tyto prostory vydělávají pro vás a citelně zvýší vaše příjmy.

Pořízení bytu za účelem investice je trend současné doby, ale přináší řadu starostí. Většinou se totiž jedná o malý byt ve standardu, který se k pronájmu přímo nabízí. Jak naložit s nebytovým prostorem, co by k bydlení mohl sloužit? Vyplatí se vůbec nutné úpravy a celková rekonstrukce?

Když se pan Jan rozhodoval, jaké podnikání by se hodilo do prostor po původních kancelářích, nebyl si vůbec jistý. Chtěl si zajistit jistotu pravidelného nájmu, bez ohledu na daného nájemníka. Předchozí zkušenost měl navíc Jan spíše negativní. Nájmy přicházely pozdě a prostory byly jen minimálně udržované. Jen náhodu se pan Jan setkal s jedním ze spoluzakladatelů projektu firmy GarantovanyNajem.cz Viktorem Mejzlíkem. Původně uvažoval opět o dalších kancelářích, po kterých však v dané lokalitě vůbec nebyla poptávka. Viktor proto Janovi poradil změnu z nebytových prostor na bytové.

V hlavě se vám určitě vybaví starosti související nejen se stavebními úpravami, ale také s administrací samotné změny. Velmi často nás ani nenapadne, jak vlastně začít. A teď si představte, že by se našel někdo, kdo udělá vše za vás. Z nebytových prostor se stane moderní zázemí pro byznysmena cestách, či kreativního manažera. Kdo by přijal takovou výzvu? GarantovanyNajem.cz.

Příběh pana Jana tak mohl úspěšně pokračovat. GarantovanyNajem.cz přišel s jasným návrhem, jak nejlépe nemovitost pronajmout. Jak říká druhý z jednatelů Tomáš Suchomel: “S námi to vždy dobře dopadne”.  Prostor se opticky rozčlenil, barevně upravil a vybavil moderním nábytkem. Po vyřízení veškerých formalit byl na světě nadstandardní byt. Byt za který pan Jan získává každý měsíc garantovaný nájem. Už nikdy se nemusí bát, že se platba opozdí, nebo že nebude zaplacená elektřina. A to všechno na 5 let, i když si mohl rovnou vybrat i jiné varianty až do délky 10 let.

Recept na úspěch v rámci investičních pronájmů je tedy velmi jednoduchý. Vezměte jakýkoliv byt a připravte jej na míru případným zájemcům. Starosti ale přenechejte profesionálům. Vše totiž zařídí váš SPOLEHLIVÝ nájemník. Společnost GarantovanyNajem.cz, která je na trhu již přes 10 let vám představí zcela jiný pohled na pronajímání bytů a zhodnocení vašich peněz. Společně nastavíte, výši nájemného, sepíšete smlouvu a pak již jen předáte klíče. GarantovanyNajem.cz se postará o údržbu prostor, o nájemníky, ale také o administrativní formality. Vy neřešíte nic, jen pravidelně přicházející nájemné, a to bez ohledu na obsazenost daných prostor.

GarantovanyNajem.cz dokáže dostatečně zohlednit poptávku na trhu nemovitostí tak, aby vaše prostory generovaly co nejvíce financí. Dokonce z původně nebytových prostor lze vytvořit designově povedený a účelný byznys byt či zázemí pro mladý pár.

Možná Vám to připadne jako sen. O nic se nestarat, dostávat peníze, a za veškerý servis neplatit ani korunu. Proč taky. GarantovanyNajem.cz je přeci váš SPOLEHLIVÝ nájemník. Nájemník, na kterého je opravdové spolehnutí. Už nehledejte v inzerátech, a přesvědčte se sami.

 

 

Kontaktujte nás

Sdílejte:

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Nechte nám na sebe kontakt

Ozveme se vám do 1 pracovního dne.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz