Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Nenechte své úspory napospas inflaci. Investujte do dluhopisů s ročním zhodnocením 5,05 %!

Šetříte veškeré své úspory na pořízení vlastního bydlení? Bez ohledu na to, jestli je ukládáte na běžný, spořící či termínovaný účet, vaše peníze rychle ztrácí na hodnotě. Inflace v Česku totiž dál láme rekordy, v červnu se dostala nad hranici 16 %. Přesto ale je způsob, jak našetřené peníze ochránit. Investujte do 5letých dluhopisů služby GarantovanyNajem.cz, které vám zaručí roční zhodnocení 5,05 %.

 

Nenechte úspory „ležet ladem“

Máte-li drobné úspory a šetříte si na pořízení vlastního bydlení, neměli byste finance ponechat tzv. „ležet ladem“ na běžném účtu, který v naprosté většině případů neslibuje žádné úrokové výnosy. Lépe na tom nejsou ani oblíbené spořící účty. Penězi sice můžete v případě potřeby okamžitě disponovat a neplatíte žádné poplatky za zřízení, ale roční zhodnocení se v lepších případech pohybuje jen okolo 0,5 %.

Inflace už je téměř na 3,5 %

Termínované vklady se naopak už dle názvu sjednávají na určitou dobu, úroková sazba je tak o něco vyšší než u spořících účtů, stejně se ale pohybuje jen okolo hodnoty 1,5 %. Takto nízké sazby bohužel nedokážou pokrýt ani míru roční inflace, která se každým rokem zvyšuje a aktuálně se pohybuje téměř na hodnotě 3,5 %. Jestliže tedy z úroků, které vám banky spořícími a termínovanými účty zaručují, odečteme míru inflace, ztrácíte každý rok okolo 2–3 % hodnoty svých úspor. Z uložených 100 000 Kč tak každý rok přijdete zhruba o 3 000 Kč.

Investujte do dluhopisů

V případě, že chcete své úspory skutečně zhodnotit, investujte raději do dluhopisů. GarantovanyNajem.cz nově nabízí investice do 5letých dluhopisů, které zaručují úrokový výnos ve výši 5,05 %. Každý rok vám tak peníze budou zhodnocovat nad míru inflace. Po uplynutí pěti let, vám kromě úroku vyplatí i celou investovanou částku. Budete tak o krok blíže vlastnímu vysněnému bydlení. Investovat do dluhopisů můžete již od 50 000 Kč. Pokud investujete částku např. 100 000 Kč bude váš investiční výnos po pěti letech 25 250 Kč.

Mohlo by vás také zajímat

Jak bojovat s inflací? Investovat do nemovitostí lze i bez hypotéky
Je doba na nákup investiční nemovitosti?

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz