Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Pronájem bytového domu – jak na něj, aby se vám vyplatil?

Investování do nemovitostí představuje výhodný způsob, jak zhodnotit finanční prostředky. Jen málokdo si však uvědomuje, o jak časově náročnou činnost se jedná. Obzvlášť to platí v případě bytového domu, kdy je potřeba prakticky neustále něco řešit – shánět nájemníky, poradit si s neplatiči, s vybydlenými či poškozenými prostory, postarat se o opravy. Není tedy divu, že se do správy nemovitostí nikdo zrovna dvakrát nehrne.

 

Když správcovská firma nestačí  

Majitel domu s více bytovými jednotkami nemůže ani při nejlepší vůli stíhat vést veškerou administrativu, účetnictví, orientovat se v platné legislativě a být schopen okamžitě řešit všechny technické problémy, které se dennodenně objevují. Ke slovu se proto dostávají specializované externí firmy, které se od sebe liší nejen kvalitou a cenou, ale i rozsahem svých služeb, jež nabízí prostřednictvím různých balíčků. Správcovské firmy se starají o chod domu jako takového, poradí si s nejrůznějšími problémy, pohlídají důležité termíny, přepis energií i včasné vyúčtování služeb. Drtivá většina z nich ale neřeší výběr nájemníků a nezabývá se ani jejich požadavky. Hlavní nevýhoda správcovských firem však spočívá v tom, že nenabízí garanci pravidelných plateb nájemného. Z majitelů bytových domů tak nesnímají hlavní břemeno – finanční zátěž spojenou s neobsazeností bytů, neplatiči a vybydlením.

Kompletní správa a garantovaný nájem v jednom 

Začíná se proto zvětšovat poptávka po specializovaných službách, které obsáhnou opravdu kompletní správu a majitelům uleví od všech starostí. GarantovanyNajem.cz se této činnosti věnuje už od roku 2014. V současnosti pečujeme o více než 730 bytů, postarat se zvládneme nejen o jednotlivé byty, ale i o celé bytové domy. Zaštítíme veškeré technické věci, včetně stavebních postupů a revizí. Právě na ty klademe velký důraz. Při jejich zanedbání totiž hrozí nejen vysoké pokuty od příslušných kontrolních orgánů, ale i škody na majetku či dokonce na zdraví. Proto se na ně snažíme pohlížet co možná nejpřísněji, abychom mohli budoucím katastrofám zabránit.

Poradit si dovedeme nejen s funkčními a „zajetými“ bytovými domy, ale i s těmi v dezolátním technickém stavu, které jsou ekonomicky zatížené a nevydělávají si na sebe. Po důkladném seznámení s nemovitostí zjistíme její potřeby a vyhodnotíme, které úkony jsou prioritní a v jakých fázích se do nich pustíme. Řešíme veškeré problémy od finančních přes technické až po stavební, optimalizujeme náklady, opravíme a zafinancujeme. Díky tomu se dům ekonomicky nastartuje a bude možné z něj veškeré investice zaplatit.

Zajistěte si pravidelný příjem s jistým výnosem  

Tím naše práce ale nekončí. Na starost si bereme také samotné podnájemníky. Pečlivě vybíráme ty nejvhodnější, spolupracujeme s nimi v průběhu celého vztahu a komunikujeme veškeré věci. Majitel bytového domu se tak nemusí nijak angažovat, potřebuje-li něco řešit, obrátí se na nás a my mu informace poskytneme. Důsledně dbáme také na pravidelnou kontrolu bytů, jedině tak můžeme garantovat, že vám je vrátíme v perfektním stavu. Vyřešíme rovněž optimální strategii pronájmů. Podmínky stanovujeme společně s majitelem k jeho spokojenosti a nájem garantujeme každý měsíc bez výjimky – i když je byt neobsazený nebo nájemník neplatí. Zbavíme vás tak všech starostí, které jsou s pronajímáním bytového domu spojené. Už na to nemusíte být sami!

Chcete vašim bytům zajistit tu nejlepší péči ? Napište nám, rádi s vámi probereme případnou spolupráci.

Mohlo by vás také zajímat

Čas jako investiční riziko – jak drahý je ten váš? 
GarantovanyNajem.cz na celý rok za cenu dvou dlužných nájmů!
Vyúčtování – jak z noční můry udělat bezstarostnou záležitost?

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz