Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Potřebujete peníze okamžitě? Rychlý výkup nemovitostí už dávno není jenom pro dlužníky!

Existuje spousta situací, kdy na klasický prodej nemovitosti nezbývá čas. Rychlost jako rozhodující faktor sehrála roli i u našeho klienta, pana Pavla Bigoše z Brna. Peníze potřeboval získat okamžitě, a tak se rozhodl pro rychlý výkup nemovitosti.

 

Když obchodní příležitost volá

Zrovna v té době se panu Bigošovi naskytla skvělá obchodní příležitost, kterou si nechtěl nechat ujít. Rozhodl se tedy, že byt prodá. Potřeboval peníze získat ihned a s maximální jistotou, proto se obrátil na naši službu GarantovanyNajem.cz. Ta spadá pod skupinu VITOM Group, která nabízí provázaný ekosystém služeb, přičemž jednu z nich tvoří i rychlý výkup nemovitosti. Ještě ten den od nás dostal návrh ceny, za který bychom byt byli schopni prodat. Připravili jsme kupní smlouvu, kterou jsme společně podepsali, odeslali jsme peníze do advokátní úschovy, a ještě ten den jsme kupní smlouvu vložili na katastr. Jakmile zde byla nemovitost reálně zapsaná, peníze panu Bigošovi dorazily na účet a bylo hotovo. Zdevastovaný byt jsme připravili, vyklidili, čerstvě vymalovali a vyměnili dveře. V aukci se pak prodal za dva dny, a to dokonce za vyšší cenu, než byla ta původně domluvená. Zbytek peněz jsme tedy majiteli doplatili.

Zvládneme to do tří dnů

Výkup nemovitostí umíme realizovat v extrémně krátkém čase. V tomto případě jsme to měli ulehčené díky tomu, že jsme byt sami spravovali, nemuseli jsme tedy řešit výpověď nájemníků ani přepis energií. Umíme si ale poradit i s nemovitostmi, které v naší správě nemáme, pokud jsou umístěné ve vhodných lokalitách. Stačí, když nám dodáte veškeré potřebné dokumenty. Pak už můžete všechno nechat na nás.
Zajímá vás víc? Chcete vědět, která lokalita je vhodná? Nebo jaké dokumenty musíte obstarat? Ozvěte se nám a společně všechno probereme.

Mohlo by vás také zajímat

Čas jako investiční riziko – jak drahý je ten váš?

Kontaktujte nás

Sdílejte:

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Nechte nám na sebe kontakt

Ozveme se vám do 1 pracovního dne.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz