Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Byt majitelům vracíme vždy v původním stavu. Jako by v něm nikdo nebydlel

90 % podnájemníků předá byt v nedostatečně uklizeném stavu. Následně za ně řešíme opravnou výmalbu, úklid i případné řemeslnické práce. Úklidem trávíme více než 30 hodin, abychom byt předali majiteli v perfektním stavu.

 

Pronajímání nemovitostí je oblíbenou formou investice. Pokud je podnájemník spolehlivý a chová se k bytu ohleduplně, majitel nemovitosti nemá téměř žádné starosti. Bohužel opak je často pravdou. Majitel v průběhu pronájmu musí řešit přepisy energií, internetu, nejrůznější požadavky nájemníků, stížnosti sousedů nebo se dokonce vypořádat s neplatiči. Řešením problémů pak tráví i desítky hodin ročně. Jenže starosti končí až odstěhováním podnájemníka, který málokdy odevzdá byt v původním stavu.

Většinou se nájemníkům nechce řešit čerstvá výmalba, čištění digestoře, špinavé vodovodní baterie či zanesených odpadů. A tyto problémy pak musí řešit majitel, který tak opět do nemovitosti investuje svůj čas a finance.

Z naší zkušenosti 90 % nájemníků neprovede dostatečný úklid a nedbá na potřebné opravy. Právě v tomto je služba GarantovanyNajem.cz jiná. Majiteli vrátíme byt v původním stavu. Tedy stejným způsobem uklizený, bez jakýchkoliv nedostatků či rozbitých a nefunkčních částí bytu.

Dbáme na detaily

Ve chvíli, kdy přebíráme byt do své správy, pořizujeme velice detailní fotodokumentaci. I z malého bytu o dispozici 1+kk pořídíme přes 250 fotek. Díky tomu víme, v jakém stavu jsme byt převzali od majitele a předali k užívání podnájemníkovi. Tak dokážeme třeba i za 7 let rozpoznat, zda je vše na svém místě, v původním stavu a funkční. Zajímá nás například povolená lišta, odřená zeď, díry v podlaze, špinavá myčka, zda chybí žárovky v lampě, jsou zaprášené žaluzie, a mnohem více.

Když přebíráme byt od podnájemníka, postupujeme podle detailního protokolu. Ten obsahuje více než 60 položek, které kontrolujeme. Díky detailnímu postupu dokážeme byt dostat skutečně do stavu, ve kterém byl před zabydlením podnájemníka. Majitel tak svou nemovitost obdrží zcela v pořádku, její hodnota roste a majitel nemusí trávit čas následnými opravami.

30 hodin úklidu

Skutečně kvalitní úklid bytu je mnohem náročnější, než se na první pohled zdá. Podnájemníci nám byt sice předají ze svého pohledu uklizený, ale při bližším zkoumání zjistíme, že řada detailů zůstala opomenuta. Vodovodní baterie na dřezu je zanesená vodním kamenem, trouba, lednice i sporák jsou zaneřáděné, digestoře mastné, vypínače špinavé.

Právě v takových případech byt znovu uklízíme a takovým úklidem strávíme i přes 30 hodin. Samozřejmě dbáme také na opravy, spolupracujeme s profesionálními řemeslníky a v případě, kdy byl například poničen nábytek, tak řešíme opravu, případně koupi nového.

V naší správě máme k dnešnímu dni více než 660 bytů a bohužel u většiny podnájmů řešíme komplikace při předávání bytu. Vždy jej ale předáme majiteli v takovém stavu, že nepozná, že v něm někdo bydlel. Byt předáváme přesně v domluveném termínu, takže na něj majitel nečeká a nevzniká žádná časová prodleva.

Pokud si i vy pro svůj byt přejete prvotřídní péči a chcete zajistit, že nebude klesat na hodnotě, kontaktujte nás. Rádi s vámi probereme případnou spolupráci.

Mohlo by vás také zajímat

GarantovanyNajem.cz na celý rok za cenu dvou dlužných nájmů!

Ročně ušetříme majitelům nemovitostí až 80 hodin jejich času

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz