Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

11. 11. – den, kdy jsme vyplatili první úroky z našich dluhopisů!

11. 11. je magické datum samo o sobě, pro nás má však ještě jeden důležitý význam. Představuje pro nás den, který je už navždy spojen s našimi dluhopisy. Ve čtvrtek 11. 11. 2021 jsme vyplatili první úroky z nich. Nastal tak čas nejen na oslavy, ale především na bilancování.

 

Zvyšujeme hodnotu nemovitostí

Dejme si na začátek trochu čísel a statistiky: za první rok sdíleného investování (tedy fungování dluhopisů) jsme nakoupili sedm nemovitostí v celkové hodnotě 27 607 200 korun.  Všechny za účelem dalšího prodeje. Díky našim zkušenostem, znalostem realitního trhu a bedlivému sledování jeho vývoje se nám podařilo zvýšit jejich hodnotu v průměru o 22 %. Některé nemovitosti jsme už prodali, některé teprve prodáváme, některé ještě nestojí, ale už známe jejich současnou hodnotu. Jednu nemovitost jsme pořídili výhradně za účelem pronájmu. Nemovitost Gajdošova v hodnotě 42 446 800 korun nám bude generovat výnos z nájmu 7 %, což nám pokryje veškeré náklady spojené s dluhopisy.

Diverzifikujeme pro maximální bezpečí

Letos jsme zainvestovali celkem 70 milionů korun, z této částky připadá 40 % na úvěry od bank, 15 % na dluhopisy a zbylých 45 % na naše vlastní zdroje. Právě díky této diverzifikaci, kterou úmyslně volíme, můžeme našim klientům zajistit maximální bezpečí. A to je to, o co nám jde především. Nesmírně si vážíme toho, že zákazníci našim dluhopisům věří, o čemž svědčí i skutečnost, že průměrná výše investice se pohybovala okolo 750 tisíc korun.  Neznamená to ale, že cílíme jenom na movitější klienty. Uchránit své peníze před hrozivě rostoucí inflací mohou i menší investoři, otevřeni jsme i minimálním částkám v hodnotě 50 000 Kč.

Přijímáme nové spoluinvestory

Samotný proces investování je jednoduchý a rychlý. Domluvíme si schůzku, obvykle na 45 minut, na které vám otevřeně sdělíme naši vizi i strategii. Vždy si dopředu ujasňujeme, co koupíme, a pak na to teprve vybíráme peníze – nechceme totiž, aby finance ležely na účtu a nemilosrdně si z nich ukrajovala inflace. Popíšeme, jak celý proces funguje, z čeho profitujeme a proč je to pro nás zajímavé. Společně sjednáme dohodu o úpisu, vy jako investor pošlete částku na náš investiční účet a následně obdržíte cenný papír. Obrovskou výhodou je, že váš dluhopis vydělává od prvního dne, protože peníze se úročí okamžitě. Proto zbytečně neotálejte dlouhým přemýšlením a chopte se příležitosti.
Aktuálně máme možnost koupit další nemovitosti, přijímáme tedy zájem nových klientů. Chystáme doprodej současného pětiletého dluhopisu s výročím k 11. 11. 2025. V první polovině příštího roku potom máme v plánu vydat novou emisi a nabídnout novou investiční příležitost. Buďte u toho s námi!
Chcete se o sdíleném investování dozvědět víc? Kontaktujte nás a společně probereme vaše možnosti.

Mohlo by vás také zajímat

Kdo neinvestuje, chudne!
Jak bojovat s inflací? Investovat do nemovitostí lze i bez hypotéky

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz