Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Chceme, aby se na nás franšízanti mohli kdykoliv spolehnout

Aneta Mejzlíková je ambasadorkou pro naše franšízy. Seznámila nás s obsahem své práce i překážkami, které musí franšízanti občas překonat.

 

Naše kolegyně Aneta Mejzlíková je součástí týmu GarantovanyNajem.cz již pátým rokem. Nejprve vypomáhala v administrativě, seznamovala se s chodem firmy a zjišťovala, jak se nabírají byty do naší služby, a jak se následně pronajímají. V současné době zastává pozici ambasadorky pro naše franšízové pobočky.

Jaká byla tvá cesta z administrativy k ambasadorce?

Do firmy jsem nastoupila hned po střední škole a postupně jsem se propracovávala přes administrativní výpomoc až k roli obchodníka. Velká změna nastala v roce 2019, kdy jsme se já a Viktor Mejzlík (jeden ze zakladatelů firmy) odstěhovali do Prahy a založili jsme tam pobočku společnosti. Cítila jsem ovšem, že mě už pronajímání nemovitostí nenaplňuje a potřebovala jsem změnu. A tak vlastně vznikla role ambasadorky.

Jaká je tvá současná pracovní náplň?

Aktuálně máme 4 franšízové pobočky, v Praze, Frýdku Místku, Vyškově a Brně. Mou primární pracovní náplní je pomáhat zájemcům o franšízu, aby tento produkt správně pochopili, a aby porozuměli systémům a softwarům, které využíváme. Předávám jim důležité kontakty a pravidelně s nimi komunikuji.

Aktivně pracuji s manažery jednotlivých poboček, jezdím za nimi, naslouchám jejich potřebám a případným obtížím, připravujeme jim různá zaškolení věnovaná vedení lidí apod. Jsem téměř pořád na telefonu, takže mi mohou kdykoliv zavolat.

Co mají udělat lidé, kteří by si rádi založili franšízu GN?

V první řadě bych doporučila, aby měl daný zájemce už nějaké zkušenosti s realitami a obchodem. Na první pohled se může zdát, že je produkt služby GarantovanyNajem.cz snadný, ale skrývá se za ním spousta práce. A lidé s tím musí počítat.

Jakým způsobem plánuje GN pracovat s franšízami v budoucnu?

Chceme docílit stability jednotlivých franšíz a pomoci lidem, aby si byli ve své práci jistí a neztráceli naději ve chvílích, kdy je podnikání náročné. V současné době často stačí, aby byl jeden byt neobsazený a pro franšízanty vzniká vážný problém. Naší snahou je, aby lidé ve franšízách byli spokojení, šťastní, věděli, co mají dělat, přibývaly jim byty do správy, a aby se na nás mohli kdykoliv obrátit.

Co bys ráda vzkázala současným i budoucím franšízantům?

Určitě jim chci říci, ať to s námi nevzdávají. Je nám jasné, že situace není vždy růžová, ale snažíme se naše franšízy maximálně podporovat. Chci, aby věděli, že jsme tu pro ně.

Co tě na tvé práci baví?

K firmě GarantovanyNajem.cz mám skutečně blízko, baví mě sledovat, jak roste a ráda pomáhám lidem. Chci i nadále být přínosem pro firmu, ať už na ambasadorské pozici nebo v budoucnu i na jiné.

Jak hodnotíš společnost GN?

Na GN se mi nejvíce líbí její férovost. Její zakladatelé jsou čestní a skutečně se snaží, aby se lidé ve firmě měli dobře. Také oceňuji, že jsou inovativní a neustále firmu posouvají kupředu. Navíc se v GN snažíme fungovat ekologicky a vegan friendly.

Ještě bych ráda zmínila, že oceňuji pravidelné zpětné vazby, které máme každý měsíc. Je tak vidět, že se nadřízený zajímá, co si lidé ve firmě myslí, jak se cítí, a co by případně rádi změnili.

Kdybys mohla něco změnit, co by to bylo?

Největší prostor pro změnu vidím v prostorech, kde se aktuálně kanceláře GN nachází. Mám je sice ráda, ale neustále se rozrůstáme, a tak jsou stávající prostory trochu stísněné. Vím, že toto téma jednatelé aktivně řeší a brzy se snad přesuneme do většího.

V GN se hodně soustředíme na teambuildingy. Který tě nejvíce zaujal?

Teambuildingů jsme už měli skutečně několik a každý byl jiný. Vyrazili jsme například na cestu karavany, do Orlických hor, byli jsme na únikové hře, na motokárách a navštívili jsme strašidelný dům. Každá z těchto akcí byla jiná a měla něco do sebe.

Jak ráda trávíš svůj volný čas?

Miluji cestování, a to jak po České republice, tak do cizích zemí. Ráda objevuji nová místa a kultury. Také mám psa, se kterým ráda chodím na procházky do přírody. V poslední době se hodně zajímám o ekologii a veganství, také ráda sportuji a miluji auta a vše, co se jich týká.

Aktuálně máme hned několik otevřených pozic. Na co se mohou noví kolegové těšit?

Myslím, že je skutečně důležité, že firmu GN vedou lidé, kteří jí věří. Upřímně chtějí pomoci majitelům nemovitostí a ušetřit je starostí spojených s pronájmem. Ke každému kolegovi navíc přistupujeme individuálně, věnují se mu i jednatelé firmy a nováčci se nemusí bát, že by byli tzv. hození do vody. Atmosféra ve firmě je pozitivní a každý získá všechny potřebné prostředky, aby mohl svou práci vykonávat naplno.

Chcete se nás na cokoliv zeptat?

Pro otázky ke službě GarantovanyNajem.cz volejte 777 467 487. A pokud byste u nás rádi pracovali, napište nám na kariera@vitom.cz .

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz