Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Smysl života je takový, jaký mu dáme

Život se mění a my s ním. Když jsme s Viktorem v devatenácti letech s podnikáním začínali, toužili jsme po jediném: po svobodě. Chtěli jsme se oprostit od všeho, co nás svazovalo. Teď ale hledíme dál a hledáme hlubší smysl toho, co děláme. Chceme propojit náš osobní život s životem firmy, chceme předávat naše poznání dál, inspirovat a vést k zodpovědnosti a k uvědomělému chování.

 

A tak se pomalu rodí nový ekosystém realitních služeb, který tuto naši vizi pomůže naplnit. Naštěstí máme na čem stavět a na co navázat. V jistém smyslu slova se vracíme zpět ke kořenům, k firmě VITOM, která všechno odstartovala. Viktor a Tomáš, dvě jména, dvě osobnosti a neskutečná energie, která mezi námi vždycky fungovala, funguje a pohání nás dál. K velkým věcem.

Chceme měnit celý svět

V roce 2014 jsme se vznikem služby GarantovanyNajem.cz chtěli vnést důvěru, zodpovědnost a transparentnost do oboru, ve kterém byly tyto věci absolutně nedostatkovým zbožím. Nastavili jsme standardy služby a pustili se do toho. Nebylo to jednoduché, ale o tom, že jsme se vydali správným směrem, nás utvrzovali jak naši zákazníci, tak i naše konkurence, která záhy vznikala. Těší nás, že jsme se stali nejen průkopníky, ale zároveň i inspirací pro ostatní. A chceme v tom pokračovat.

Po sedmi letech ale cítíme, že nastal čas posunout se dál. A tak před sebe stavíme nové výzvy. Už nechceme „jen” měnit realitní trh, chceme měnit celý svět. Zodpovědnost, respekt a ohleduplnost k lidem kolem nás, ale i k okolí, k přírodě a k planetě, jejíž jsme nedílnou součástí, pro nás nejsou jenom prázdnými frázemi a ohranými klišé. Představují pro nás hodnoty, podle kterých skutečně žijeme. Ne proto, že je to zrovna moderní. Ale proto, že to tak cítíme. Proto, že nám to tak dává smysl.   

Chceme inspirovat

Tyto hodnoty, vědomě či nevědomě, propisujeme do všeho, co děláme. Včetně našeho byznysu. Prostřednictvím peněz z realitních dluhopisů chceme vyrábět „eko green” byty, které budou korespondovat s naší vizí. Budou se pyšnit jednotným designovým konceptem, který navodí pocit domova a bude v harmonii s přírodou – ať už použitými materiály, tak i samotným vybavením. Doplněny budou také o speciální QR kódy, které budou nejen vysvětlovat, ale zároveň i vzdělávat. Chceme lidi učit, aby se starali o sebe, o svou rodinu i o svoje okolí a aby to šířili dál. Chceme inspirovat – k lásce a k péči o prostředí, k vědomějšímu (vzdělanějšímu) a zodpovědnějšímu životu, a hlavně k aktivitě. Protože bez ní se změna uskutečnit nemůže.

Možná jsou naše vize příliš troufalé a idealistické, ale to neznamená, že se nemůžou uskutečnit. Vložíme-li do nich srdce, podpoříme-li je usilovnou prací a obklopíme-li se lidmi se stejným naladěním, pak se z VITOMu může stát to, co chceme. Inspirativní místo, ve kterém nejsou důležité reality samotné, ale smysl, který jim dáme.
Chcete se o našich budoucích plánech dozvědět víc? Kontaktujte nás. Těšíme se na vaše dotazy.

Mohlo by vás zajímat

Měníme český realitní trh k lepšímu
Jak to celé začalo

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz