Praha, Brno, Ostrava, Frýdek-Místek, Vyškov

info@garantovanynajem.cz

Logo, Garantovaný nájemKalkulačkaSpočítat nájemné

Realitní „unikát“ aneb co se skrývá pod pojmem Realitní ekosystém VITOM?

Rok 2022 pro nás bude rokem velkých změn. Drtivá většina z nich se bude točit kolem našeho nového Realitního ekosystému VITOM. O co se jedná? Jak vznikl a jakou šíři služeb obsáhne? Všechno nám přiblížil spoluzakladatelem konceptu GarantovanyNajem.cz, Viktor Mejzlík.

 

Řešení všech realitních otázek pod jednou střechou

Realitní ekosystém VITOM představuje v prostředí realitního trhu unikát. Jedná se o propojený celek služeb, který nabídne řešení nejrůznějších realitních otázek. Služba Garantovaný nájem se postará o pronájem vaší nemovitosti, starosti s prodejem či odkupem nemovitosti na sebe převezme Garantovaný prodej, se zajištěním rekonstrukce si díky osvědčeným řemeslníkům a dodavatelům hravě poradí naše Technické služby, zhodnotit naspořené finance vám umožní naše nemovitostní Dluhopisy a s hledáním podnájmu a péčí o vaše klidné bydlení se můžete obrátit na službu Váš domácí. Abyste se na realitním trhu a ve vašich možnostech co nejlépe zorientovali, je tady Realitní průvodce, který vás nasměruje na tu správnou cestu a zůstane vám nablízku, kdybyste cokoli potřebovali. Právě komplexnost a ucelenost našeho realitního ekosystému jsou jeho největšími přednostmi. Všechny potřeby totiž pohodlně vyřešíte „pod jednou střechou“.

Pomáhat, vzdělávat, inspirovat

Sjednocujícím prvkem celého ekosystému, který se odráží ve všech službách, je udržitelnost.

„Přemýšleli jsme, jaký smysl a dopad má to, co děláme. Podnikáme už 14 let, za tu dobu jsme si dokázali, že umíme vydělat peníze. Ale kdyby naším prvotním cílem byla jenom touha po zisku, nebavilo by nás to. Potřebujeme mít z práce potěšení a radost. Zároveň chceme být prospěšní a pomáhat, uvědomujeme si, jak my jako lidstvo zatěžujeme planetu a cítíme potřebu jí to vracet. A tak se zrodil nápad postavit realitní ekosystém VITOM. Vidíme v něm možnost, jak inspirovat ostatní a dostat naši myšlenku zodpovědnosti a uvědomělého přístupu mezi co nejvíc lidí.”   

Udržitelnost jako cesta k budoucnosti

Všichni bez výjimky toužíme žít v krásném, zdravém a bezpečném prostředí. Často však nevíme, jak na to nebo jsme příliš pohodlní, abychom nějakou „akci“ uskutečnili.

„Proto jsme se rozhodli, že začneme tvořit ekobyty, díky kterým tyto překážky odpadnou. Ulehčíme lidem jejich každodenní život a naučíme je pečovat o zdraví, domov a planetu. Dáme jim možnosti, aby mohli žít v co největším souladu s přírodou, aby si na vlastní kůži vyzkoušeli nový životní styl a zjistili, že věci jdou dělat jinak, líp a nemusí to přitom stát žádné velké úsilí. Čím více lidí si to uvědomí a vezme toto chování za své, tím lépe. Každá změna totiž začíná u jednotlivců.“  

O tom, že je změna nutná, dnes už nikdo nepochybuje. Ekologické chování totiž rozhodně nepředstavuje žádný módní trend, ale nutnost. Bez uvědomělého přístupu cesta k lepší udržitelnější budoucnosti nevede.

„Přáli bychom si, aby se trend ekobytů rozšířil, zvýšila se poptávka po těchto produktech a Česká republika se stala vzorem pro celou Evropu. A pokud k tomu přispějeme svým dílem i my, bude mít náš realitní ekosystém smysl. “ 

Zajímají vás naše plány podrobněji? Ozvěte se nám, rádi vám o nich řekneme víc.

Mohlo by vás zajímat

Smysl života je takový, jaký mu dáme
Hledáme lidi se stejnou energií, jakou máme my
Měníme český realitní trh k lepšímu

Kontaktujte nás

Odebírejte newsletter

Získejte dobré rady a tipy ze světa dlouhodobého pronájmu.

Přihlásit se k odběru

Ptejte se nás na cokoliv

Máte dotazy na pronájem svého bytu? Rádi vám poradíme.

Kontaktujte nás

⌛️ Poslední krok...

Vyplňte vaše kontaktní údaje a odkaz na záznam vám pošleme ihned.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Pojďme probrat možnosti Garantovaného nájmu u vaší nemovitosti

Vyplňte nám krátký formulář, abychom se mohli připravit. Ozveme se zpět do jednoho pracovního dne.

Políčka s * jsou povinná.


Vaše osobní údaje budou zpracovány podle pravidel o ochraně osobních údajů.

Spěchá to? Zavolejte nám

777 467 487

od pondělí do pátku 9–17 hod.

nebo napište na info@garantovanynajem.cz